iWebbers factureert vanaf nu via Simplerinvoicing

Simplerinvoicing, wat is het en wat kun je ermee? Het is in ieder geval heel handig en vooral veilig. Wat je ermee kunt leggen we jou in dit artikel uit. Wij gebruiken het vanaf nu ook.

Wat is Simplerinvoicing precies?

Simplerinvoicing maakt elektronisch factureren voor iedereen beschikbaar. Via Simplerinvoicing is versturen en ontvangen van digitale facturen niet moeilijker dan bellen of mail verzenden. Daarnaast is het goedkoper, milieuvriendelijker, sneller en gebruiksvriendelijk dan hoe je momenteel je facturatie doet. Geen gegevens handmatig invoeren, geen facturen uitprinten, geen postzegels, geen gedoe meer. Door de administratie te stroomlijnen kan Simplerinvoicing betalingen versnellen.

Veilig en betrouwbaar

Steeds meer leveranciers kiezen ervoor om via Simplerinvoicing facturen af te leveren. Facturen die je via Simplerinvoicing ontvangt hoef je niet te scannen of te uploaden. Ze worden rechtstreeks afgeleverd in je administratie via het beveiligde PEPPOL netwerk waardoor je boekhouding direct up2date is.

Van de facturen die je verstuurt met Simplerinvoicing weet je 100% zeker dat ze aankomen bij je klant. Je loopt dus geen risico meer dat facturen in de spam folder van je klant belanden.

PEPPOL netwerk

PEPPOL (Pan-European Public Procurement On-Line) is zoals de naam beschrijft een digitale snelweg om zaken te doen tussen overheden en bedrijven. PEPPOL is mede door Europese financiering tot stand gekomen en wordt steeds breder door overheden en bedrijven in Europa, maar ook daarbuiten, gebruikt om op een veilige manier documenten uit te wisselen. In Nederland wordt PEPPOL vertegenwoordigd door Stichting Simplerinvoicing.

Ben je al aangesloten bij Simplerinvoicing?

Eens te meer een reden om jouw WordPress website of WooCommerce webshop bij ons onder te brengen. Je maandelijkse factuur heb je dan met 1 muisklik betaald en verwerkt binnen je eigen administratie. Veel makkelijker wordt het niet.

De officiële iWebbers Simplerinvoicing pagina kun je hier bekijken.


Dennis Dallau

Dennis is vroeger veel met digitale muziek bezig geweest. Een nummer 11 notering in de Nationale single Top-100 en een videoclip op TMF tot gevolg. De laatste 10 jaar richt hij zich volledig op Internet. Magento, Joomla en WordPress, Dennis kent ze allemaal. Momenteel ligt de focus vooral nog op WordPress al dan niet in combinatie met WooCommerce.

Geef een reactie

Zelf aan de slag

Laatste reviews

Onze gegevens

iWebbers rechtsvorm
iWebbers
Rechtsvorm: VOF
iWebbers postadres
Charactostraat 61
2909 PM Capelle a/d IJssel
iWebbers telefoon
+31 10 823 22 79
+31 6 412 99 325
iWebbers administratie
KvK: 53689879
Btw: NL850977289B01
© 2019 iWebbers. Alle rechten voorbehouden.