JSON-LD Structured Data (Rich Snippets) voor je WooCommerce webshop volgens Google

Inmiddels is Structured Data (Rich Snippets) voor WooCommerce oud nieuws. Toch blijkt het nog geregeld lastig om Structured Data in te voegen. Daarom hieronder kant en klare Structured Data voor WooCommerce volgens Google richtlijnen.

Plak de volgende Structured Data voor WooCommerce code onderin het WooCommerce template bestand: content-single-product.php en je WooCommerce webshop is direct voorzien van alle benodigde Structured Data. Alles volgens de meest recente Google richtlijnen.

Er zijn nog een aantal extra data opties. De gehele data lijst kun je hier vinden.

Sinds WooCommerce versie 3+ zit JSON-LD Structured Data standaard in de plugin code verwerkt. Deze standaard code is echter niet volledig werkzaam en daarnaast erg groot. Om de standaard JSON-LD Structured Data in Wocommerce 3+ te deactiveren gebruik je onderstaande code.

Hoe gebruik je deze code

Voor een duidelijke uitleg, check deze post even.


Dennis Dallau

Dennis is vroeger veel met digitale muziek bezig geweest. Een nummer 11 notering in de Nationale single Top-100 en een videoclip op TMF tot gevolg. De laatste 10 jaar richt hij zich volledig op Internet. Magento, Joomla en WordPress, Dennis kent ze allemaal. Momenteel ligt de focus vooral nog op WordPress al dan niet in combinatie met WooCommerce.

Geef een reactie

Zelf aan de slag

Laatste reviews

Onze gegevens

iWebbers rechtsvorm
iWebbers
Rechtsvorm: VOF
iWebbers postadres
Charactostraat 61
2909 PM Capelle a/d IJssel
iWebbers telefoon
+31 10 823 22 79
+31 6 412 99 325
iWebbers administratie
KvK: 53689879
Btw: NL850977289B01
© 2019 iWebbers. Alle rechten voorbehouden.