Recente ratings via shortcode voor je WordPress website

WordPress heeft standaard diverse widgets welke je direct kunt invoegen in pagina’s of berichten. Helaas mist ‘Recente reacties met rating’. Die maken we dus gewoon lekker zelf.

Wat kun je ermee

In zowel WordPress als WooCommerce zit de standaard mogelijkheid gebouwd om bezoekers reacties/reviews te laten plaatsen. Uit onderzoek is gebleken dat reviews één van de belangrijkste maatstaven is voor bezoekers en potentiēle kopers om een bepaalde actie te verrichten. Iets waar je dus graag extra aandacht aan schenkt.

Via onderstaande shortcode kun je heel eenvoudig de laatste X aantal reacties/reviews tonen in een elegante slideshow. Zelfs rating sterren worden ondersteund in SVG formaat dus ongeacht de grootte, ze blijven altijd haarscherp.

Voeg de volgende WordPress shortcode in om recente reacties van WordPress en/of WooCommerce te tonen: [iw_recent_comments]

Het bovenste gedeelte van de code kent een opsomming. Deze kun je naar eigen wens aanpassen.

Hoe gebruik je deze code

Voor een duidelijke uitleg, check deze post even.


Dennis Dallau

Dennis is vroeger veel met digitale muziek bezig geweest. Een nummer 11 notering in de Nationale single Top-100 en een videoclip op TMF tot gevolg. De laatste 10 jaar richt hij zich volledig op Internet. Magento, Joomla en WordPress, Dennis kent ze allemaal. Momenteel ligt de focus vooral nog op WordPress al dan niet in combinatie met WooCommerce.

Geef een reactie

Zelf aan de slag

Laatste reviews

Onze gegevens

iWebbers rechtsvorm
iWebbers
Rechtsvorm: VOF
iWebbers postadres
Charactostraat 61
2909 PM Capelle a/d IJssel
iWebbers telefoon
+31 10 823 22 79
+31 6 412 99 325
iWebbers administratie
KvK: 53689879
Btw: NL850977289B01
© 2019 iWebbers. Alle rechten voorbehouden.