Wat is YOOtheme Pro en wat kun je ermee?

YOOtheme is één van de bekendste WordPress theme (template) makers. Vanuit hun hoofdkantoor in Duitsland voorzien zij de WordPress community al jaren van de mooiste en meest vooruitstrevende WordPress themes. Vorig jaar zijn ze een stapje verder gegaan.

YOOtheme Pro is de websitebouwer van YOOtheme. Hiermee kun je de stijl van je WordPress theme aanpassen, de pagina opmaak bouwen en verschillende opties en instellingen wijzigen. Alles in realtime dus je ziet direct live wat je verandert.

Het fijne van werken met YOOtheme Pro is dat je totaal geen technische kennis hoeft te hebben. Je kunt simpelweg blokken bouwen, slepen en kleuren om je lay-out helemaal te maken zoals jij dat wilt. Door het enorme scala van styling mogelijkheden is geen enkele site hetzelfde en kun je jouw bedrijfsimage helemaal fine tunen.

Deze site is ook met YOOtheme Pro gemaakt. YOOtheme Pro is dus niet alleen voor beginners, maar echt voor iedereen.


Dennis Dallau

Dennis is vroeger veel met digitale muziek bezig geweest. Een nummer 11 notering in de Nationale single Top-100 en een videoclip op TMF tot gevolg. De laatste 10 jaar richt hij zich volledig op Internet. Magento, Joomla en WordPress, Dennis kent ze allemaal. Momenteel ligt de focus vooral nog op WordPress al dan niet in combinatie met WooCommerce.

Geef een reactie

Zelf aan de slag

Laatste reviews

Onze gegevens

iWebbers rechtsvorm
iWebbers
Rechtsvorm: VOF
iWebbers postadres
Charactostraat 61
2909 PM Capelle a/d IJssel
iWebbers telefoon
+31 10 823 22 79
+31 6 412 99 325
iWebbers administratie
KvK: 53689879
Btw: NL850977289B01
© 2019 iWebbers. Alle rechten voorbehouden.